Септичните ями са важен компонент на инфраструктурата, отговорен за обработката на отпадните води в обекти, които не са свързани с централната канализация. Периодичното почистване на септични ями е от решаващо значение за предотвратяване на препълване, неприятни миризми и други проблеми

почистване на септични ями

Какво представлява услугата "Почистване на септични ями"?

Услугата включва изпомпване и извозване на натрупаните отпадъци от септичните ями с помощта на специализирана техника като камиони с контейнер за изсмукване. Пайп строй груп предоставя професионални услуги, които гарантират ефективно почистване, което предотвратява възникването на здравословни и екологични проблеми.

Видове септични ями

Съществуват различни видове септични ями, според това колко камери имат и от какъв материал са изработени, като най-често се използват тези с една или две камери. При тях съществува опасност от препълване. Изгребните септични ями пък, се използват за еднофамилни къщи и вили, имат голям експлоатационен срок и много други полезни характеристики, които им гарантират добро качество. 

Профилактика на септични ями

Редовната профилактика включва мониторинг на нивото на отпадъците и своевременното им изпомпване. Препоръчва се също периодичен преглед за оценка на състоянието на ямата. 

Абонаментна услуга за изпомпване на септични ями

Абонаментната услуга за изпомпване на септични ями е препоръчителна за такива с обем под 2 кубика. На нашия сайт може да заявите абонамент и да бъдете сигурни, че ще се справим със задачата. Предлагаме почистване на септични ями за цяла София и околността, а ако се възползвате от абонамента ще можете да спестите и от цената.

Техника за почистване на септични ями

Използваме специализирани камиони с мощни вакуумни каналопочистващи машини, които позволяват безопасно и ефективно изпомпване и извозване на отпадъците.

Коя фирма за почистване на септични ями да изберем?

Фирмата за почистване на септични ями, която избираме е от ключово значение за дълготрайността на ямата, която сме изградили както и на нашата канализация. Доверете се на Пайп строй груп за тази цел и спрете да се притеснявате за възможните проблеми!

Често задавани въпроси

Kanalihit е със Сертификат ISO 14001:2005 – интегриране
на система за управление по отношение на околната среда.

Цената зависи от вида на ямата, подстъп, отдалеченост на
населеното място от София. Свържете се с нас, за да можем Ви дадем
точна цена, спрямо Вашият проблем.

Времето за извършване на услугата по почистване на
септична яма зависи от това колко е разстоянието от мястото, на
което спира камиона, каква е кубатурата и какъв е технологичният
отвор на ямата.

Call Now Button